Kostpolitik

Kostpolitik

Der serveres en sund og varieret kost, hvor bæredygtighed og friske råvarer er i højsæde. Vi sætter en stor ære i, at lave lækker og indbydende mad fra bunden.

    • Frisk frugt hver dag efter årstiden
    • Årstidens grønsager
    • Nybagt groft brød med mange kostfibre til alle måltider
    • Salat og/eller kogte – stegte – bagte grønsager hver dag
    • Økologisk mælk
    • Fisk ca. en gang om ugen, fiskepålæg hver dag
    • Vegetarmad til alle en til to gange om ugen
    • Mulighed for vegetarmad hver dag

    Morgenmaden består af buffet med et bredt udvalg: Boller, ristet brød, lunt franskbrød og rugbrød, diverse slags gryn og yoghurt. Ymer, A38, havregrød, ost og marmelade samt tørret og frisk frugt, gulerødder, mælk, kaffe og te. Der er faste pladser og morgenmaden er obligatorisk.

    Formiddagsservering består af kaffe- te, gulerødder, frugt samt en nybagt ”gnave” grovbolle.

    Middagsmaden er en buffet med varm mad, salat/grønt og flutes.
    Der serveres vand til det varme måltid.
    Der er faste pladser og middagsmaden er obligatorisk.

     

    Eftermiddagsservering består af boller og gulerødder. Kage en gang om ugen.

    Aftensmad består af buffet med rugbrød, pålæg, lun leverpostej og diverse fiskeprodukter. Lune retter, salat, grønt og ost med frugt. Der serveres vand til dette måltid. Der er faste pladser og aftensmaden er obligatorisk.

    Aftenservering består af boller, franskbrød og rugbrød med smør, ost og marmelade.
    Frugt og gulerødder samt te.

    Smileyrapport

     

     

    #KERTEMINDEEFTERSKOLE